Diet

Jun 13 2017

Betrouwbaarste VoIP telefonie bij Redworks! #redworks, #telecom, #provider, #operator, #zakelijk, #voip, #hosted, #sip, #bellen, #mobiele, #telefonie, #nummers, #


#

Zakelijke VoIP telefonie

Aanbevolen pakketten voor Bedrijven

IP telefonie (bellen via internet) kan tegenwoordig in Superieure Kwaliteit! Zo goed zelfs, dat de 112 Meldkamer en Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond kiezen voor Redworks: onze IP telefonie om dagelijks crisisdiensten aan te sturen.

ZZP en MKB klanten maken gebruik van dezelfde betrouwbare diensten bij Redworks. Naast slimme maatwerk oplossingen bieden wij ook onbeperkt belpakketten aan: Bekijk het MKB Pakket of het ZZP Pakket of Grootzakelijk. VoIP telefonie van Redworks is te gebruiken met een vast toestel, op uw smartphone, of op uw computer. Hierdoor krijgt u alle vrijheid om te bellen zoals u dat wilt, overal daar waar (wifi) internet aanwezig is.

Apparatuur

Redworks adviseert alleen de beste IP telefoons. We hebben bijna 10 jaar ervaring op het gebied van hardware en merken. Derhalve mag een klant rekenen op professioneel advies in IP apparatuur. Een investering in betrouwbare apparatuur is belangrijk voor kristalheldere IP telefonie. Grandstream is het primaire merk voor IP toestellen, dat wij adviseren in offerte verzoeken. Hierbij is niet alleen de prijs en kwaliteit bepalend, maar ook het moderne design.

Service Kwaliteit

De service kwaliteit van Redworks is natuurlijk zeer hoog, anders zouden veeleisende bedrijven niet voor Redworks kiezen. Er is niet alleen uitmuntende kennis over Telecom, maar ook over ICT en Systeembeheer beschikbaar. Hierdoor is Redworks zeer geschikt als leverancier en sparringpartner bij impactrijke overheidsprojecten. Sinds 2010 heeft Redworks meerdere aanbestedingen in Limburg gewonnen Lees meerWritten by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *